Sutiene: mărimea corectă, mărimea greșită

Când îți alegi sutienul trebuie să ții cont de anumite puncte cheie. Asigură-te că sutienul pe care ești pe cale să îl alegi îndeplinește cel puțin aceste 3 criterii:

Dacă vrei să afli toate criteriile unui sutien perfect, te invit să citești articolul acesta. Învață cum să probezi un sutien, ce să urmărești la el și ce să faci în cabina de probă.

Când porți sutienul corect, acesta te va face să arăți altfel (adică mult mai bine). Și cu haine și fără. Sutienul greșit îți va face sânii să pară fie turtiți, prea mari sau neplăcuți, iar efectul asupra posturii tale este unul negativ: vei avea poziții ciudate, mișcările tale vor trebuie să țină cont de sâni, ca să nu mai vorbim de durerile de spate și de gât. Când treci la sutienul cu mărimea corectă, acesta va păstra forma naturală a sânului, va susține sânul de dedesubt, lucru care îți va permite o postură mult îmbunătățită, iar hainele vor arăta mult mai bine pe tine. Vei arăta bine și te vei simți confortabil și susținută, iar asta îți va crește încrederea în tine. O ținută grozavă este construită pe fundații grozave, iar noi înțelegem că atunci când te simți bine pe interior se vede la exterior.

Un ceai bun, o discuție plăcută, măsurători profesioniste = sutienul perfect

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: