De ce sutienele noastre își merită banii?

În ultimele zile am tot primit remarci de genul „Foarte scumpe ! Ce fac de atâția bani!”, sau „Cam piperate prețuri….zău”.

E normal să ai reacția asta prima dată când dai de noi. Te înțelegem perfect. Chiar și nouă și ni s-au părut scumpe când am găsit Panache, producătorul acestor sutiene. Dar în momentul în care am înțeles ce fac, ne-am dat seama că merită fiecare bănuț.

În primul rând Panache este un producător de sutiene britanic cu 35 de ani de experiență în crearea și producerea sutienelor D+. Adică pentru sânii mari și foarte mari. 

Noi știm deja ce probleme pot aduce sânii mari pentru că avem în familiile noastre femei care suferă din cauza asta: au dureri de spate, șanțuri în umeri, se mișcă greu, evită anumite activități sportive (tocmai din cauză că nu se bazează că sutienul pe care îl poartă va susține). 

Pe lângă aceste probleme, mai apar și acele situații jenante când, în momentul în care te apleci sânii…părăsesc cupele. Ăsta e semn că fie sutienul e de calitate îndoielnică, fie că mărimea pe care o porți nu este cea corectă.  

Mai adăugăm aici și faptul că întreaga ta ținută suferă: talia nu se mai vede, devii din ce în ce mai cocoșată, hainele nu se așează frumos pe tine, iar stima de sine e la pământ.

Luând în calcul toate aceste probleme, Panache a creat matematic sutiene care să susțină greutatea sânilor fără să pună presiune de umeri și să dea și o formă frumoasă sânilor. De fapt, un sutien bun păstrează forma naturală a sânului. Nu îl turtește, nu îl împinge într-o parte sau în alta, ci îl adună delicat în cupă, îl ridică, îl susține și îl încadrează astfel încât să arate frumos și natural.

Dacă porți sutien de la cupa D în sus înțelegi ce spunem. Știm că duci o lupta neîncetată pe pentru a-ți găsi un sutien de mărimea potrivită. Este chiar atât de mult să ceri un sutien care să susțină bine, să fie și confortabil și să arate și bine?!

Pornind de la această întrebare și de la toate problemele enumerate mai sus am ajuns să fim distribuitori unici ai brandului Panache, brand de lenjerie intimă, cu sutiene de la cupa D+. În Europa acest brand este recunoscut pentru calitatea produselor. Întreaga sa gamă este proiectată pentru busturi mai mari, cu accent puternic pe suport și acoperire, iar mărimea cupelor ajunge până la J. Stilurile mărcii sunt la capătul mai tradițional al spectrului, dar pentru sutienele de zi cu zi, sunt ideale.

Componentele pentru jumătatea unui sutien

Producerea unui nou model de sutien înseamnă muncă care durează aproximativ un an.

Mai întâi sunt alese materialele cu grijă. Trebuie să fie plăcute, dar rezistente. Apoi acestea sunt testate, timp de câteva săptămâni, pentru a vedea cât sunt de rezistente la greutate, la apă și la decolorare. Nu ar vrea nimeni un sutien care își pierde sau modifică culoarea în timp.

După ce materialele au trecut toate testele, se trece la următorul pas: crearea sutienului după designul gândit de unul din specialiști.

Înainte de a fi trimis pentru producția în serie, sutienul este testat iar și iar, cel mai important dintre teste fiind… purtatul. Sutienele prototip sunt date spre purtare unor femei de la care se ia feedback și se îmbunătățește produsul. Abia apoi este dat spre producție.

Ți-am spus toate astea ca să înțelegi de ce sutienele pentru mărimile mari sunt mai scumpe:

  • Materialele folosite sunt ferme
  • Au cusături care încapsulează/încadrează perfect sânul, astfel încât cusătura sau „sârma” să nu stea pe țesutul mamar
  • Sunt gândite să integreze frumos sânul, nu să-l preseze
  • Susținerea e data de cupe și de banda inferioară. Bretele susțin doar 10% din greutatea sânilor. Asta înseamnă că nu vei mai avea șanțuri în umeri, nu vei mai avea dureri de spate sau de umeri.

Sutienele sunt o piesă vestimentară complicată care implică multă muncă și multe tipuri de materiale. Gândește-te la bucățile diferite de material, la toate cusăturile și alte elemente care intră în alcătuirea lui, comparativ cu un tricou.

Unde mai pui că sutienul este direct responsabil de aspectul și sănătatea unei zone speciale a corpului femeii.

În mod cert merită să plătești mai mult pe un sutien de calitate care susține bine și te face să arăți bine în orice haine te-ai îmbrăca. 

Cu ce vine EduBra în plus pe piață este serviciul de Bra Fitting. Este de fapt proba sutienului cu o persoană specializată. Doar așa te asiguri că pleci din magazin cu mărimea potrivită. Iar acest serviciu devine și mai important pentru femeile cu busturile generoase. 

Cum, din păcate, nu putem efectua acest serviciu, pentru că ar însemna să nu păstrăm distanța fizică, oferim pe site toate informațiile de care ai nevoie să te poți măsura și, de asemenea, îți oferim returul sau schimbul sutienului gratuit. 

De ce facem asta? Pentru că, în mod normal, în magazinul nostru ai proba mai multe sutiene, mărimi și modele diferite. Însă când situația o cere, ne adaptăm. Așa că, atunci când comanzi un sutien de la EduBra și constați că ți-ar trebui o altă mărime, îl trimiți înapoi și noi îți trimitem altă mărime. Bineînțeles că vei beneficia și de consultanță gratuită înainte de a alege o nouă măsură.

Îți stăm la dispoziție pentru orice alte întrebări ai avea.

Un ceai bun, o discuție plăcută, măsurători profesioniste = sutienul perfect

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: